Waardevol

Trouwalbum laten maken

mooi trouwalbum laten maken

Trouwalbum naar wens

De mooiste dag van je leven verdient het om op een mooie manier in een trouwalbum vastgelegd te worden. Om later alle ‘dierbare’ momenten van de dag te kunnen herbeleven, is een mooi trouwalbum van onschatbare waarde.


Kosten

v.a. €500,00

Hoe gaan wij te werk?

Omdat we goed luisteren naar persoonlijke wensen en voorkeuren, maken we een trouwalbum zoals jullie dat graag zien. Onze albums worden op maat ontworpen en op zeer hoog kwaliteitsniveau afgedrukt.
Bij een digitaal gedrukt trouwalbum, krijgen jullie eerst een digitale proef te zien en na goedkeuring wordt deze in productie genomen.

Alles is mogelijk!
Willen jullie een keer langskomen om de Demoalbums en alle materiaal samples te bekijken? Neem dan gerust, geheel vrijblijvend, CONTACT met me op voor een afspraak.

Specificaties en mogelijkheden

Minimaal 40 pagina's (20 spreads), Maximaal 120 pagina's (60 spreads).
Alle pagina's liggen helemaal vlak, lay-flat systeem, waardoor een foto ook mooi over 2 pagina's kan worden geplaatst zonder een storende vouw in het midden.
Het ontwerp wordt op echt fotopapier gedrukt en de bladen worden verstevigd. Pagina’s zijn ongeveer 2mm dik.
Foto omslag mogelijk, uitgevoerd in leer of achter plexiglas
Volop keuze mogelijkheden voor het omslag en eventueel bewaarbos, in kleur en materiaal (keus uit meer dan 85 samples)
Bijpassend tas / box mogelijk
Afdruk op Mat fotopapier (belicht), voorzien van UV-coating
Minimum formaat 30x30cm, Maximaal formaat 30x40cm / 40x40cm
Bij een digitaal opgemaakt album krijgen jullie eerst een digitale proef (.pdf) te zien en na goedkeuring en betaling van het album, wordt deze besteld. Levertijd na betaling +/- 2 tot 3 weken (afhankelijk van levering leverancier).

Willen jullie uitgebreide informatie ontvangen voor het laten ontwerpen van jullie trouwalbum? Vraag dan, geheel vrijblijvend, mijn uitgebreide prijslijst aan.

Extra Informatie


Levertijd

Ik heb ongeveer twee weken nodig om jullie trouwalbum helemaal naar wens op te maken. De levertijd hangt ook af van hoe snel jullie reageren op de proefpagina's en jullie akkoord geven. Zodra jullie helemaal tevreden zijn met het ontwerp ontvangen jullie de factuur. Zodra de factuur is voldaan wordt het album voor jullie besteld. De levertijd na betaling is ongeveer 3 weken.

Voor alle duidelijkheid

Alle tarieven op deze website zijn vrijgesteld van btw, echter exclusief verzendkosten en onder voorbehoud.

Bij boeking van een fotoshoot of het kopen van (foto)producten ga je als klant akkoord met de voorwaarden zoals te lezen in de ALGEMENE VOORWAARDEN van Xammes fotografie.

Scroll to Top