+31 (0) 6 81 85 70 32

Wie is...

Sharon Meijster-Siep


sharon meijster-siep

Geboren in Zuid-Afrika, Mama, Maatje, FOTOGRAFE, Grafisch ontwerpster, DOL op al haar MANNEN (ook Bo de lab) en op haar WERK, vind ALLES leuk en lekker, weegschaal, enorm verslaafd aan chocolade en gezelligheid, heerlijk druk met van alles ;-), GELUKKIG!

Wat kan ik zeggen..... I LOVE MY JOB!!

Ik ben een mensenfotograaf. Het liefst fotografeer ik mensen van heel dichtbij, letterlijk én figuurlijk. Ik hou van de echte emotie zowel tijdens een bruiloft, als een gewone fotoshoot op locatie.

Het is zo fijn om een mooi herinnering, van onschatbare waarde, te mogen maken, waar je jaren van kunt genieten. Niet alleen op gebied van fotografie, maar ook met het maken van mooie GRAFISCH ONTWERPEN.

De liefde die jullie samen delen, de prachtige kinderen die jullie op deze wereld hebben gezet, maar ook de mooiste dag van jullie leven. Allemaal mooie momenten die het verdienen om professioneel gefotografeerd te worden en ik kan én mag dat doen!

Spontaan, Ongedwongen, Echt, zo kun je mijn stijl van fotografie het beste omschrijven. Niet teveel geposeerd en gekunsteld, maar eigentijds en levensecht. Precies zoals het is...

Mijn stijl van fotografie wordt ook wel Lifestyle fotografie genoemd, ik werk uitsluitend op locatie (door heel Nederland), waar ik zoveel mogelijk gebruik probeer te maken van het aanwezige licht, waar ik zo van houd.

Kijk rustig rond op mijn website en mijn PORTFOLIO. Mocht je vragen hebben of wil je een afspraak maken, neem CONTACT met me op.
Heb je binnen een paar dagen geen reactie van me ontvangen, dan is het goed mogelijk dat mijn antwoord in je spam/reclame box is terechtgekomen. Vergeet dat niet te checken. Ik reageer altijd!


Grafisch ontwerpster

In 1997 ben ik begonnen als Grafisch Ontwerpster. En ooh, wat is dat goed te combineren met de fotografie. Na jullie fotoshoot kan ik ook zorgen voor een prachtig eindproduct! Of je nu graag een (trouw)album, een mooie collage of een prachtig telefoonhoesje met daarop foto's van jullie fotoshoot wilt. Ik kan het voor julle ontwerpen en professioneel laten vervaardigen.


Social Media

Ik ben dol op social media. Eerlijk is eerlijk, het is toch heerlijk om te zien hoe enthousiast mensen kunnen reageren op je werk. Daar word ik als fotograaf heel erg blij van.

Ik zou het dan ook erg leuk vinden, als je me zou volgen. Zo blijf je tevens op de hoogte van mijn meest recente werk én lees je meteen over alle leuke aanbiedingen en acties. Al mijn social media kanalen vind je onderaan deze pagina. Bedankt alvast!


Investeren

Kies je voor mij als fotograaf voor jullie (bruids-)reportage, dan betaal je niet alleen voor mijn diensten en service, maar veel belangrijker je investeert in een prachtige herinnering. Je wilt tenslotte lang kunnen nagenieten van de mooie momenten in het leven en de dierbare mensen om je heen. Het levend houden van mooie herinneringen is deze investering zeker waard.

Ik investeer zelf natuurlijk ook. Niet alleen in mijn klanten door goed te luisteren naar jullie wensen, om tot een mooie eindproduct te komen, maar ik investeer ook in continue verbetering van mijn werk, ik ben voortdurend bezig mijn fotografie kennis en vaardigheden bij te houden in de vorm van workshops en vakliteratuur.

Voor de fotoreportages investeer ik in kwaliteit. Zo werk ik alleen met de beste apparatuur van Canon en Apple. Goede back-up apparatuur zorgt ervoor, dat niets verloren gaat en ook de slideshows op internet zijn optimaal beveiligd.


Fotografie is echt een passie, waar kan help ik ook graag met mijn fotografie...
Make a Memory

Bezoek de website van Make a Memory
Xammes sponsort

Bezoek de website van Hoofddorp Pioniers

Volg mij op Social Media

Facebook

Twitter

Google Plus

LinkedIn

Instagram

Pinterest

Scroll to Top