+31 (0) 6 81 85 70 32

Bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie

Werkwijze

Met een luisterend oor voor al uw wensen!


Ik verzorg graag uw
Zakelijke (portret)fotografie
Social media profielfoto's (avatar)
Interieur- Vastgoed,en architectuurfotografie
Eventfotografie / Evenementen fotografie

Werkwijze

We maken eerst een afspraak voor een oriëntatiegesprek, om uw wensen en de verschillende mogelijkheden door te spreken. Naar aanleiding van het oriëntatiegesprek ontvangt u een passende offerte met daarin een specificatie van de werkzaamheden en bijbehorende prijzen, algemene voorwaarden en levertermijn. Na akkoord ontvangt u een bevestiging van al hetgeen is afgesproken. Op deze manier waarborgen wij onze kwaliteit en worden onduidelijkheden voorkomen. Alle beelden worden bewerkt en kunnen in elk gewenst formaat worden afgeleverd. Alle opdrachten zijn inclusief de foto’s op internet formaat (langste zijde 2042 pixels, 72 dpi). Heeft uw opdracht spoed, dan zullen wij er alles aan doen om de beelden nog dezelfde dag te leveren!

Neem, geheel vrijblijvend, CONTACT op voor een offerte op maat.

Prijs op aanvraagExtra Informatie


Mag ik de foto's ook commercieel gebruiken?

Geleverde beeldmateriaal is rechtenvrij te gebruiken voor commercieel gebruik op websites, in nieuwsbrieven, brochures, magazines, boeken, etc.

Afspraak en aanbetaling

Ik werk uitsluitend op afspraak. Voor bedrijfsfotografie wordt geen aanbetaling gevraagd. U ontvangt de factuur nadat de fotografie werkzaamheden hebben plaatsgevonden.

Voor alle duidelijkheid

Alle tarieven op deze website zijn inclusief btw, echter exclusief eventuele parkeer- en/of entreekosten, verzendkosten en onder voorbehoud.

Scroll to Top